Wij leveren service en kwaliteit door vakbekwame monteurs

Onderhoud en revisie

Door onze unieke locatie zijn wij in het bezit van een eigen afmeerfaciliteit en een kade van 200 mtr. In de werkplaats beschikken we over een groot en goed gevuld magazijn. Buiten het leveren en inbouwen van Cummins producten, kunnen wij ook merkonafhankelijke custom made generatorsets leveren, inbouwen en onderhouden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, nieuwbouw en revisie

Advies

Wij besteden veel aandacht bij het adviseren van onze klanten. Ons advies baseren wij graag op feiten. Door geavanceerde apparatuur, kennis en ervaring zijn wij in staat om een betrouwbare rapportage van uw product te maken. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent! De gegevens van dit rapport kunnen ook van essentieel belang zijn bij aanvragen van een (her)financiëring, aan- of verkoop van uw schip.

Kwaliteit

Innovatie en kwaliteit zijn sterke punten van Marine Power Drechtsteden. Ons team van specialisten wordt voortdurend getraind en bijgeschoold. Het productie- en serviceteam is zo samengesteld dat ieder product en dienst geheel op maat kan worden aangeboden. Onze werkzaamheden voldoen aan de eisen van LR, BV en DNV-GL. Bent u benieuwd naar de nieuwste technieken en hoe een generatorset wordt gefabriceerd? Kom dan gerust eens langs!

Continuïteitsgarantie

Continuïteitsgarantie betekend voor u:

  • Tussentijds onderhoud door goed opgeleide monteurs
  • Originele Cummins onderdelen
  • Zorgeloos doorvaren
  • Langere levensduur van uw machine
  • Hoge bedrijfszekerheid
  • Complete onderhoudshistorie
  • Snelle 24-uurs service

Vraag naar onze brochure !

Online monitoring

Dankzij de hedendaagse “Internet of Things” technologie hebben wij onze dienstverlening ingrijpend gemoderniseerd. Wilt u de inzetbaarheid van uw schip optimaliseren terwijl uw omkosten worden verlaagd. MPD Fleetmanager maakt dit mogelijk. Door onze samenwerking met Konnexus © kunnen we de data van uw schip vertalen in bruikbare informatie.


Meer informatie & Screenshots