Slide 1
Image is not available

Marine Power Services!

Wij leveren service en kwaliteit
door vakbekwame monteurs!
Slide 1
Image is not available

Marine Power Services!

Wij leveren service en kwaliteit
door vakbekwame monteurs!

Onderhoud en revisie

Uw partner op locatie
Dankzij onze unieke locatie hebben wij het voordeel van een eigen afmeerfaciliteit en een ruime kade van 200 meter. In onze goed uitgeruste werkplaats beschikken we over een groot en goed gevuld magazijn. Naast het leveren en inbouwen van Cummins producten, bieden wij ook op maat gemaakte generatorsets van diverse merken, en zorgen wij voor het onderhoud ervan, ongeacht het merk. U kunt bij ons terecht voor professioneel onderhoud, nieuwbouw en revisie van uw maritieme apparatuur. Wij zijn uw betrouwbare partner op locatie.

Advies

Transparantie en expertise
Bij Marine Power Drechtsteden hechten we veel waarde aan het adviseren van onze klanten. Ons advies is gebaseerd op feiten en we streven naar transparantie. Met behulp van geavanceerde apparatuur, uitgebreide kennis en ruime ervaring zijn wij in staat om een betrouwbare rapportage van uw product te maken. We vinden het essentieel dat u precies weet waar u aan toe bent. De gegevens uit dit rapport kunnen ook van cruciaal belang zijn bij het aanvragen van (her)financiering of bij de aan- of verkoop van uw schip. Vertrouw op onze expertise en laat ons u voorzien van deskundig advies.

Kwaliteit

Innovatie en expertise
Bij Marine Power Drechtsteden zijn innovatie en kwaliteit sterke pijlers binnen ons bedrijf. Ons team van specialisten wordt voortdurend getraind en bijgeschoold, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ons productie- en serviceteam is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat we elk product en elke dienst volledig op maat kunnen leveren. We voldoen aan de strenge eisen van LR, BV en DNV-GL, waardoor u kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze werkzaamheden.

Wilt u meer weten over de nieuwste technieken en het fabricageproces van een generatorset? We nodigen u graag uit om eens langs te komen. Ontdek zelf de innovatieve oplossingen en hoogwaardige kwaliteit waar Marine Power Drechtsteden voor staat.

Continuïteitsgarantie

Continuïteitsgarantie betekend voor u:

• Tussentijds onderhoud door goed opgeleide monteurs
• Originele Cummins onderdelen
• Zorgeloos doorvaren
• Langere levensduur van uw machine
• Hoge bedrijfszekerheid
• Complete onderhoudshistorie
• Snelle 24-uurs service